DATABEKABELING

M-Technieken is uw contactpersoon voor particuliere of zakelijke databekabeling in België,
ook voor complexe of bijzondere projecten.

M-TECHNIEKEN,
EXPERT IN DATABEKABELING

Wij begrijpen het belang van een goed datanetwerk. Daarom leggen we graag de nodige datakabels in uw woning, maar doen we ook voor uw bedrijfsnetwerk het nodige.

Kies voor een betrouwbaar thuisnetwerk

Domotica, streamingdiensten en digitale telefonie: zonder een betrouwbaar datanetwerk valt alles in duigen. Wij stellen de hoogst eisen aan uw databekabeling en doen het nodige voor uw thuisnetwerk. Hierbij bespreken we vooraf de mogelijkheden en bekijken we welke bestaande buizen we kunnen gebruiken om de nieuwe kabels te leggen. Uiteraard sluiten we ook alles aan op uw netwerk en indien gewenst zorgen we ook voor de afwerking.

Databekabeling voor bedrijven

Wij weten als geen ander dat bedrijven andere eisen stellen aan hun datanetwerk. Daarom schrikken veel datakabels, verdeelpunten en servers ons helemaal niet af. Wij bepalen voor u welke netwerkkabels u nodig heeft en zorgen voor een opstelling waarop u kunt vertrouwen.

Contacteer ons voor meer informatie.

KWALITEIT

Met meer dan twintig jaar ervaring op zak staat een kwalitatieve uitvoering van de elektriciteitswerken centraal. Daarom gebruiken we alleen kwalitatieve materialen van vooraanstaande merken en zetten we voortdurend in op bijscholing en kwaliteitscontroles.

ZEKERHEID

Zowel bij het werken op laag- als middenspanning treffen we altijd de nodige veiligheidsvoorzieningen. Hierbij respecteren we natuurlijk altijd de regels van het AREI en gaan we voor een 100% veilige werkplek. Daarom hebben we ook oprecht het Safety My Priority-charter onderschreven.

DUIDELIJKHEID

Bij M Technieken houden we van laagdrempelige en duidelijke communicatie. Daarom denken we steeds mee met onze klanten, maar maken we ook heldere afspraken die we steeds nakomen.

ONZE DIENSTEN

ELEKTRICITEIT

DATABEKABELING

VERLICHTING

BEVEILIGING

ONDERHOUD

JOBS

De Lange Beemden 10 Bus 1.2
3550 Heusden-Zolder

Mehmet Simsek   +32 483 32 61 56
Kadir Boduc   +32 472 34 56 78

BTW BE 0702.942.370
RPR Heusden-Zolder