ELEKTRICITEITSWERKEN

Wij zijn de lokale expert in algemene elektriciteitswerken voor particulieren en bedrijven.
We werken zowel op midden- als laagspanning en zijn uw partner voor bordenbouw.

ELEKTRICITEITSWERKEN
DOOR M-TECHNIEKEN

M-Technieken staat in voor alle algemene elektriciteitswerken. We leggen onder andere de elektriciteit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten, maar komen ook ter plekke bij storingen. Onze vakmensen zijn stuk voor stuk gespecialiseerd en staan u vakkundig bij.

LAAGSPANNING

Algemene elektriciteitswerken
bij nieuwbouw of renovatie

Zowel voor een nieuwbouw- als renovatieproject kunt u bij ons terecht. We voorzien de nodige stroomschema’s, bouwen de borden en zorgen ervoor dat uw elektriciteit aan alle voorwaarden voldoet. Van de elektriciteitsleidingen tot de stopcontacten en de verlichting: bij ons rekent u steeds op het totaalplaatje.

Krijgt u af te rekenen met een elektriciteitspanne? Dan komen onze elektriciens razendsnel ter plekke om het probleem te verhelpen.

Neem snel contact met ons op voor alle elektrische spoedherstellingen.

MIDDENSPANNING

Zakelijke oplossingen
(bordenbouw en onderaanneming)

M Technieken werkt niet alleen aan elektrische installaties op laagspanning, maar ook op middenspanning. Hierdoor zijn we eveneens uw partner voor industriële bordenbouw. We vervangen oude vermogensborden, bouwen nieuwe schakelborden en zorgen er natuurlijk voor dat uw installatie meteen klaar is voor de keuring. Uiteraard kunnen we ook nieuwe installaties uitbouwen en voeren we elektriciteitswerken in onderaanneming uit.

Contacteer ons voor uw eerst volgend project!

KWALITEIT

Met meer dan twintig jaar ervaring op zak staat een kwalitatieve uitvoering van de elektriciteitswerken centraal. Daarom gebruiken we alleen kwalitatieve materialen van vooraanstaande merken en zetten we voortdurend in op bijscholing en kwaliteitscontroles.

ZEKERHEID

Zowel bij het werken op laag- als middenspanning treffen we altijd de nodige veiligheidsvoorzieningen. Hierbij respecteren we natuurlijk altijd de regels van het AREI en gaan we voor een 100% veilige werkplek. Daarom hebben we ook oprecht het Safety My Priority-charter onderschreven.

DUIDELIJKHEID

Bij M Technieken houden we van laagdrempelige en duidelijke communicatie. Daarom denken we steeds mee met onze klanten, maar maken we ook heldere afspraken die we steeds nakomen.

ONZE DIENSTEN

ELEKTRICITEIT

DATABEKABELING

VERLICHTING

BEVEILIGING

ONDERHOUD

JOBS

De Lange Beemden 10 Bus 1.2
3550 Heusden-Zolder

Mehmet Simsek   +32 483 32 61 56
Kadir Boduc   +32 472 34 56 78

BTW BE 0702.942.370
RPR Heusden-Zolder