ONDERHOUD

M-Technieken staat in voor het periodiek onderhoud van uw elektrische installaties, al dan niet voorafgaand aan de keuring. Ook voor industriële installaties doet u een beroep op onze diensten.

Onderhoud elektrische installaties in België

Als eigenaar bent u aansprakelijk als het misgaat. Elektrocutie, kortsluiting en brand: de risico’s zijn niet min. Om blijvend te garanderen dat uw installatie veilig is voor medewerkers, bezoekers en klanten is een tijdig onderhoud noodzakelijk. M-Technieken doet voor u het nodige.

Klaar voor de keuring

Volgens het AREI bent u verplicht om uw installatie te onderhouden, ongeacht of u nu de eigenaar of de huurder bent van een elektrische installatie. Hoe vaak u dat moet doen, is niet aangegeven. In ieder geval moet u de installatie wel periodiek laten keuren (iedere 5 of 25 jaar afhankelijk van het type installatie). Wij inspecteren voorafgaand uw elektrische installatie en doen het nodige opdat uw elektrische installatie conform de voorgeschreven regels is.

Wat M-Technieken voor u doet

Tijdens het periodiek onderhoud van uw elektrische installatie bundelen we al uw elektrische schema’s en zien we deze na. Vervolgens kijken we uw elektrisch bord na en doen we de nodige metingen. Dit doen we ook ten aanzien van de aardingsverbinding. Zowel de binnen- als buiteninstallatie, net zoals eventuele noodverlichting, nemen we grondig onder de loep.

Op basis hiervan krijgen we een duidelijk overzicht van alle gebreken en stellen we u een plan van aanpak voor. Uiteraard doen we na uw akkoord meteen de nodige aanpassingen aan uw elektrische installatie.

KWALITEIT

Met meer dan twintig jaar ervaring op zak staat een kwalitatieve uitvoering van de elektriciteitswerken centraal. Daarom gebruiken we alleen kwalitatieve materialen van vooraanstaande merken en zetten we voortdurend in op bijscholing en kwaliteitscontroles.

ZEKERHEID

Zowel bij het werken op laag- als middenspanning treffen we altijd de nodige veiligheidsvoorzieningen. Hierbij respecteren we natuurlijk altijd de regels van het AREI en gaan we voor een 100% veilige werkplek. Daarom hebben we ook oprecht het Safety My Priority-charter onderschreven.

DUIDELIJKHEID

Bij M Technieken houden we van laagdrempelige en duidelijke communicatie. Daarom denken we steeds mee met onze klanten, maar maken we ook heldere afspraken die we steeds nakomen.

ONZE DIENSTEN

ELEKTRICITEIT

DATABEKABELING

VERLICHTING

BEVEILIGING

ONDERHOUD

JOBS

De Lange Beemden 10 Bus 1.2
3550 Heusden-Zolder

Mehmet Simsek   +32 483 32 61 56
Kadir Boduc   +32 472 34 56 78

BTW BE 0702.942.370
RPR Heusden-Zolder