VERLICHTING

Verlichting bij u thuis of in uw zaak? M-Technieken denkt met u mee. Contacteer ons voor vrijblijvend lichtadvies.

M-Technieken, uw verlichtingspartner in België

Wij van M-Technieken leveren verlichtingsoplossingen voor bedrijven en particulieren. Zo installeren we verlichting binnen en buiten. Daarnaast brengen we graag vrijblijvend advies uit en denken we mee in het kader van automatisatieoplossingen.

Expert in verlichtingsprojecten

Wij werken samen met verschillende leveranciers en staan in voor uw volledig verlichtingsproject. Dit kan gaan van de verlichting in een nieuwbouwwoning tot een renovatieproject. Ook voor de verlichting rond uw woning, zoals de tuin- of zwembadverlichting, doet u een beroep op onze diensten. Daarnaast bieden wij verlichtingsoplossingen voor kantoren, bedrijven en industriële ondernemingen.

Complete ontzorging

We brengen steeds een eerste advies uit en stellen in samenspreek met u een lichtplan op. Vervolgens zorgen we voor het nodige materiaal en nemen we de volledige installatie op ons. Als verlichtingsexpert doen we dit ook voor winkels en ondernemingen waarbij we rekening houden met uw noden, ongeacht of het nu gaat om algemene verlichting of om detailverlichting.

KWALITEIT

Met meer dan twintig jaar ervaring op zak staat een kwalitatieve uitvoering van de elektriciteitswerken centraal. Daarom gebruiken we alleen kwalitatieve materialen van vooraanstaande merken en zetten we voortdurend in op bijscholing en kwaliteitscontroles.

ZEKERHEID

Zowel bij het werken op laag- als middenspanning treffen we altijd de nodige veiligheidsvoorzieningen. Hierbij respecteren we natuurlijk altijd de regels van het AREI en gaan we voor een 100% veilige werkplek. Daarom hebben we ook oprecht het Safety My Priority-charter onderschreven.

DUIDELIJKHEID

Bij M-Technieken houden we van laagdrempelige en duidelijke communicatie. Daarom denken we steeds mee met onze klanten, maar maken we ook heldere afspraken die we steeds nakomen.

ONZE DIENSTEN

ELEKTRICITEIT

DATABEKABELING

VERLICHTING

BEVEILIGING

ONDERHOUD

JOBS

De Lange Beemden 10 Bus 1.2
3550 Heusden-Zolder

Mehmet Simsek   +32 483 32 61 56
Kadir Boduc   +32 472 34 56 78

BTW BE 0702.942.370
RPR Heusden-Zolder