BEVEILIGING

M-Technieken is uw contactpersoon voor particuliere of zakelijke databekabeling in België,
ook voor complexe of bijzondere projecten.

Beveiliging door M Technieken

Veiligheid is voor ons een prioriteit. Dat bewijzen we niet alleen intern, maar ook ten aanzien van onze vele klanten. We bieden diverse beveiligingsoplossingen aan en besparen niet op kwaliteit, om u een optimale veiligheid te garanderen. Onze veiligheidsoplossingen zijn er zowel voor particulieren als bedrijven en winkels.

Parlofonie en videofonie

Wij leveren en plaatsen diverse video-parlofonie-installaties. We installeren zowel de buitenpost als de binnenpost en de voeding en we maken u wegwijs doorheen de vele keuzemogelijkheden. We doen dit niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Complexe vormen van toegangscontrole waarbij verschillende medewerkers bezoekers al dan niet kunnen binnenlaten, behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Branddetectie

M Technieken is een toonaangevend bedrijf op vlak van automatische branddetectie, meldingen en automatische bescherming van personen. U schakelt ons onder andere in voor de plaatsing van rookdetectoren in woningen of appartementen, maar ook complexe schakelingen met verschillende zenders zijn mogelijk. Denk daarnaast aan een centraal alarmbeheer, visuele signalen of automatische alarmering van de bevoegde diensten.

Toegangscontrole

Naast parlofonie en videofonie bieden we nog talloze andere oplossingen aan om toegangscontrole mogelijk te maken. Hierbij kunnen verschillende toegangsrechten worden toegewezen aan badges en is het mogelijk om manipulatiepogingen automatisch te rapporteren. We maken u graag wegwijs doorheen de mogelijkheden en stellen u een aantal oplossingen voor.

Camerabewaking

Bij M Technieken kunt u terecht voor de installatie van camerabewaking, zowel voor uw woning als voor uw bedrijf of winkel. Hierbij kiezen we voor kwaliteitsvol materiaal dat u niet in de steek laat. Zowel analoge systemen als IP-camera’s behoren tot de mogelijkheden en uiteraard houden we rekening met uw bekommernissen en wensen.

KWALITEIT

Met meer dan twintig jaar ervaring op zak staat een kwalitatieve uitvoering van de elektriciteitswerken centraal. Daarom gebruiken we alleen kwalitatieve materialen van vooraanstaande merken en zetten we voortdurend in op bijscholing en kwaliteitscontroles.

ZEKERHEID

Zowel bij het werken op laag- als middenspanning treffen we altijd de nodige veiligheidsvoorzieningen. Hierbij respecteren we natuurlijk altijd de regels van het AREI en gaan we voor een 100% veilige werkplek. Daarom hebben we ook oprecht het Safety My Priority-charter onderschreven.

DUIDELIJKHEID

Bij M Technieken houden we van laagdrempelige en duidelijke communicatie. Daarom denken we steeds mee met onze klanten, maar maken we ook heldere afspraken die we steeds nakomen.

ONZE DIENSTEN

ELEKTRICITEIT

DATABEKABELING

VERLICHTING

BEVEILIGING

ONDERHOUD

JOBS

De Lange Beemden 10 Bus 1.2
3550 Heusden-Zolder

Mehmet Simsek   +32 483 32 61 56
Kadir Boduc   +32 472 34 56 78

BTW BE 0702.942.370
RPR Heusden-Zolder